Siw UP. GALLERI
Nyheter

Siw UP. GALLERI

 

 

Fra fjellet til galleriet

I Storgata 24 midt i Tromsø sentrum, finner du galleriet mitt. Her produserer jeg bilder, kopper, flasker, bøker, vesker og oppdrag for mange av dere. 
Du er alltid hjertelig velkommen hit!

 Jeg elsker å være ute. Elsker å tilbringe til på fjellet. Hele året. Der tenker jeg best. Der klarer jeg og sortere alle tankene mine, som det ofte er litt for mange av til tider. Der kommer jeg ned på hvilepuls.Tegneblokka er alltid med i sekken. Mange av bildene mine i galleriet, er lagt ute, på fjellet. Uten tvil, har disse bildene med seg ekte fjellmagi.

 

Åpningstider i Siw UP. GALLERI:

Sommertider (juni-august) 🌼

tirsdag - fredag 11-16

Åpningstidene kan avvike, så sjekk Facebook for ukentlige oppdateringer!

 

Ønsker du å besøke Siw UP. GALLERI utenom åpningstidene, er det bare å ringe meg! Har jeg mulighet, møter jeg der gjerne der en ettermiddag!

Siw UP.

Tags:

Legg igjen en kommentar